Bemutatkozás

epuletgepeszetA Háztechnika Szerelő, Tervező és Forgalmazó Kft. 1991 áprilisában alakult. Tevékenységi körünk épületgépészeti szerelés, kivitelezés, melyhez képzett műszaki szakemberek és szerelők állnak rendelkezésünkre. Megalakulásunk óta a cég piaci jelenléte állandó, ismertsége folyamatosan növekszik. Működési területünk elsősorban Budapest és környéke, de több vidéki létesítmény megvalósításában is részt vettünk az évek során.

2015 végén a cég tulajdonosi köre megváltozott, de továbbra is magyar magánszemélyek a tulajdonosok. Célunk az elődeink által megszerzett hírnév és referenciák alapján a korábbi tevékenységek folytatása. Ehhez reméljük sikerül megtartanunk korábbi megrendelőinket, valamint új tulajdonosaink kapcsolatai révén számítunk a megrendelői kör bővülésére is. A megvalósított létesítmények jó műszaki színvonalával, a vállalt határidők betartásával igyekszünk a megrendelői igényeket a legteljesebb mértékben kielégíteni és megrendelőinkkel jó kapcsolatot kialakítani. A projektek vezetését jelenleg 4 fő okleveles épületgépész-mérnök végzi, míg a szerelési feladatok ellátására 7 fő szerelő és 1 fő anyagbeszerző áll rendelkezésre megfelelő műszaki felszereltséggel. Nagyobb vagy rövid határidejű munkák elvégzését alvállalkozók segítségével tudjuk megoldani. Építészeti, villamos és egyéb szakipari cégek bevonásával teljeskörű kivitelezésre is tudunk vállalkozni.

Partnereink megelégedését bizonyítja az is, hogy több korábbi megrendelőnk visszatér hozzánk újabb megrendelésekkel (DVM Group, MOL Nyrt., EGIS Zrt., Főépszer Kft., Hankook Tire Magyarország Kft., Tecton Kft.), illetve másoknak is ajánlja cégünket mint kivitelezőt.

Örömmel vennénk a kapcsolatfelvételt az önök cégével is!

Megrendelőink